Ušetřete 20 %* v bleskovém výprodeji. Již jen dnes!

Menu

Parfumdreams

Fall in love with autumn

Ty nejlepší kosmetické produkty na podzim

Dejte sbohem létu a přivítejte krásný, zlatý podzim. Objevte svou novou oblíbenou podzimní vůni, produkty péče o pleť a vlasy i podzimní trendy v oblasti kosmetiky.

Tipy na podzimní péči

Jakmile se začnou zbarvovat první listy, nastává pomalu čas přizpůsobit svou rutinní péči chladným dnům. Kombinace nízkých teplot, větru, vlhka, slunečních paprsků a suchého vzduchu ohřívaného topením představuje na podzim pro pokožku i vlasy stres. Díky vhodné podzimní péči si budete moct užívat tohle pestré roční období naplno.

Zjistit podrobnosti

Podzimní nezbytnosti u parfumdreams

Naše nejkrásnější vůně

Prohlédněte si podzimní kosmetické trendy

Jemný půvab, ovocně červené rty a hladké culíky – kosmetické trendy jsou na podzim 2023 opravdu všestranné. Od přirozeného make-upu s hřejivými tóny až po výrazné kouřové líčení očí, tzv. Smokey Eyes. Představíme vám kosmetické trendy sezóny a ukážeme vám, jak je napodobit.

Kosmetické trendy

Oblíbené kategorie

Objev další produkty

Naše služby vám

** Přesné podmínky pro uplatnění slevy najdete ve vašem osobním zpravodaji na uvítanou

*Nelze vyplatit v hotovosti, nelze kombinovat s jinými akcemi. Platí do 25.04.2024, neplatí na akční zboží, dárkové karty, značky Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu a produkty s označením Luxury. Žádná minimální hodnota objednávky. Publikování není povoleno. Parfümerie Akzente GmbH, DIČ DE813307548 Okresní soud Stuttgart HRB 581012

Způsob platby


Výhodně nakupovat

Nakupujte bezpečně

Přepravní partneři

parfumdreams Aplikace
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube
Copyright 2024 Parfümerie Akzente GmbH