Ušetřete 25 %* při nákupu oblíbených jarních produktů

Menu

Parfumdreams
5 (1)

XERJOFF Casamorati 1888 Eau de Parfum Spray

K dodání ihned
Zboží č.
180 dnů právo na vrácení zboží
Bezpečné nákupy a platby
Příznivá doprava 0,00 Kč
Informace o výrobku
Hlava parfému
karafiát, pepř, šafrán
Srdce parfému
neroli, růže, Ylang ylang
Základní vůně
ambra, bříza, pačuli, santalové dřevo
druh vůně
dřevitá, zemitý
Typ produktu
láhev
Oblast použití
Tělo
AttNote_ss
ambra, bříza, karafiát, neroli, pačuli, pepř, růže, šafrán, santalové dřevo, Ylang ylang
Kořeněně-květinová vůně 1888 od značky XERJOFF je ódou na autentické a sebevědomé muže a ženy dneška. 1888 je unisex vůně a zaujme svou nadprůměrnou výdrží, přítomností a autenticitou. Název hovoří za vše a připomíná původní receptury vonné společnosti Casamorati z 19. století, které převzala a zachránila společnost XERJOFF. Parfémovaná voda ve spreji je nápadná, smyslná a luxusní. Je jasně rozpoznatelná. Koriandr, šafrán, zahradní hřebíček a pepř tvoří pikantně-květinový úvod ve svrchní nótě. Srdcová nóta je více květinová s neroli, ylang-ylang a růží, zatímco unisex vůni zjemňuje ambra, pačuli, březová esence a santalové dřevo. Výsledkem je elegantní, ležérní a smyslná filozofie vůně.

1888 je extravagantní parfémovaná voda ve spreji pro muže a ženy se stylem.

Parfémovaná voda ve spreji je čichovým potěšením. Vůně je podmanivá, aniž by byla přeplácaná. Je určena pro muže a ženy, kteří jsou úspěšní a romantičtí zároveň. Hnědý skleněný flakon se zlatým uzávěrem je výrazem elegance a působí dekorativně. Tato vůně od značky XERJOFF je ryzím luxusem. Vzdává hold klasickému italskému stylu, který je nadčasový. Takto vypadají elegantní unisexové vůně!
Složení
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BHT, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CINNAMYL ALCOHOL, CINNAMAL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL
0,0
0
Hodnocení zákazníků

Naše služby vám

** Přesné podmínky pro uplatnění slevy najdete ve vašem osobním zpravodaji na uvítanou

Sleva je již odečtena přímo z ceny produktu a platí pouze na vybrané produkty. Není třeba žádný kód. Platí do 22.04.2024.

Způsob platby


Výhodně nakupovat

Nakupujte bezpečně

Přepravní partneři

parfumdreams Aplikace
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube
Copyright 2024 Parfümerie Akzente GmbH