Ušetřete až 50%* na mnoha produktech!

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Acqua Alpes 2677 Eau de Parfum Spray

K dodání ihned
Zboží č.
180 dnů právo na vrácení zboží
Bezpečné nákupy a platby
Příznivá doprava 0,00 Kč
Informace o výrobku
Všechny vůně Acqua Alpes mají jedno společné - čistou, průzračnou a průzračnou horskou vodu z tyrolských Alp smíchanou s výhradně přírodními vonnými esencemi. Všechny vůně jsou vyráběny ručně v Tyrolsku. Názvy vůní, které jsou všechny koncipovány jako lehké, svěží a nevtíravé unisex vůně, rovněž odkazují na jejich tyrolský původ: Odkazují na výšky okolních horských vrcholů.

Parfémovaná voda ve spreji Acqua Alpes 2677 - dřevitá svěžest a slaně-květinové akcenty

Název parfémované vody Acqua Alpes 2677 Eau de Parfum Spray odkazuje na horu Glungezer, na jejíž vrchol vede stezka Zirbenweg. Vůně začíná svrchní nótou svěžího, povzbuzujícího bergamotu, který se setkává s povzbuzujícími, slanými tóny řas. Ty jsou doprovázeny květinovými akcenty konvalinky a jasmínu a nesou se v duchu uklidňující, relaxační esence švýcarské kamenné borovice. Výsledkem je přírodní, svěží, dřevitá vůně, která připomíná čistou, průzračnou přírodu tyrolských Alp a je vhodná stejně pro muže i ženy.
Složení
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, BHT,HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, AMYL CINNAMAL, CITRAL, CI 19140, CI 14720, CI16255.
0,0
0
Hodnocení zákazníků

Naše služby vám

** Přesné podmínky pro uplatnění slevy najdete ve vašem osobním zpravodaji na uvítanou

Sleva je již odečtena přímo z ceny produktu a platí pouze na vybrané produkty. Není třeba žádný kód. Platí do 29.04.2024.

Způsob platby


Výhodně nakupovat

Nakupujte bezpečně

Přepravní partneři

parfumdreams Aplikace
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube
Copyright 2024 Parfümerie Akzente GmbH