Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte exkluzivní slevy, odborné tipy a další!

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Acqua di Genova 1853 Men After Shave Spray

K dodání ihned
Zboží č.
180 dnů právo na vrácení zboží
Bezpečné nákupy a platby
Příznivá doprava 0,00 Kč
Informace o výrobku
Sprej po holení 1853 Men od Acqua di Genova pečuje o pleť po holení a zahalí vás do osvěžující vůně pikantních citrusových plodů, mužného pačuli a hřejivého santalového dřeva.

Předchází pálení od žiletky a podráždění pokožky

Po holení je pokožka podrážděná a potřebuje zvláštní péči. S pánským sprejem po holení 1853 od Acqua di Genova můžete podpořit regeneraci pokožky a zabránit jejímu podráždění, jako je zčervenání a pálení žiletkou. Sprej po holení má také úžasně osvěžující účinky a zahalí vás do příjemné mužné vůně s orientálními a ovocnými tóny. Sprej po holení 1853 Men od Acqua di Genova po nastříkání oživí pokožku kombinací šťavnatých citronů, pomerančů a bergamotu, které doplňuje lehký letní akord svěžího květu bílého pomerančovníku. Základu kreace dodává lehce drsný nádech orientální pačuli, které působí temperamentně, smyslně a vášnivě. Pižmo, ambra a santalové dřevo dodávají buketu hřejivost a působí příjemně uklidňujícím dojmem.
Složení
ALCOHOL /SD ALCOHOL 40-B, AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL; CI 19140/FD & C YELLOW S.
0,0
0
Hodnocení zákazníků

Naše služby vám

** Přesné podmínky pro uplatnění slevy najdete ve vašem osobním zpravodaji na uvítanou

Způsob platby


Výhodně nakupovat

Nakupujte bezpečně

Přepravní partneři

parfumdreams Aplikace
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube
Copyright 2024 Parfümerie Akzente GmbH